fredag 16 november 2018

En naken rumpa


Nassen går på simskola - sent omsider. Igår var vi i badhuset och eftersom jag fortfarande inte är frisk från min förkylning, så hade jag beslutat mig för att hoppa över badandet för egen del. Nassen ville så gärna att vi skulle basta ihop, och det tyckte jag väl kunde gå bra. Så jag stod där i omklädningsrummet och höll på att klä av mig. Jag hade precis dragit av mig trosorna, det sista plagget, och stod lätt framåtlutad in mot skåpet för att lägga in dem. Jag måste ha stått lite snett också, så att ryggen var något riktad mot dörren in till omklädningsrummet.

Plötsligt kom det in en kvinna, i min ålder, kanske något äldre, och tjoade högljutt Oj oj oj! Jag undrade förstås vad som stod på och tittade mot henne då hon fortsatte, lika högljutt En naken rumpa!

Eh... alltså... i omklädningsrummet till en simhall? Ja, det är klart var det enda jag till slut lyckades haspla ur mig.

7 kommentarer:

Mira sa...

Hahaha!

Anni sa...

Ibland undrar man ju över folk? Kanske att hon blev förtjust i det hon såg?
Jag blev i alla fall förtjust i det lilla jag scrollat och läst hos dig. Håller helt med dig om föregående inlägg. Hoppas att de håller ut i stormen!

Mösstanten sa...

Hej! Jag kan inte kommentera på din bokblogg eftersom alternativet namn/url inte finns tillgängligt där.

Scylla sa...

Jag fattar inte vad som är fel, eftersom det funkar att kommentera här. Ska kolla om det är någon inställning som är konstig.

Hanneles bokparadis sa...

märkligt folk finns väl överallt...

Mösstanten sa...

Oförskämd kvinna, det är vad jag tycket.

tant Hannele sa...

(damen skämtade nog?)
jag har börjat simma med sonen och barnbarnet... när jag sa att jag kanske inte har någon baddräkt, sa 6-åringen: "Farmor kan simma i trosor!"