torsdag 20 november 2008

Inte fan

(SKYLLA PÅ HYPODEA)


Inte fan är det kul, men jag måste ju. En vecka här, en vecka där, och helgerna på akuten. Hela tiden ny, inte känna någon, kunna inget, inte hitta, fråga hela tiden, inte hinna äta, ständigt stresspåslag, dålig sömn, ingen återhämtning.

Jag längtar förtvivlat tillbaka dit jag kom ifrån. Dit till dem som vill ha mig. Som tycker att jag duger.

Dagens (och gårdagens) överläkare ser ut som Persbrandt, låter som Anders Lundin och har jävligt fula strumpor. Han är jädrans trevlig, har fina händer, är mån om patienterna och extremt undervisningsminded. Jag är en aning betuttad :)

I morgon ny överläkare. Och i övermorgon. Och på måndag.

Att hoppa runt, runt, runt är inte min grej.



Kommentarer:
[2008-11-20 20:45] Doriz: Näe, fy, inte min grej heller! Kram och styrka!

[2008-11-20 20:59] Moot: Åhh fy vad jobbigt. Men du lär dig massor... bara att ta tag i det liksom. Förstå vad skönt när du slipper sen. Hang in there. Du är duktig! Annars... Persbrandt och Lundin i samma kille.. huuuuuga. Har väldigt svårt för båda två. Fast det är klart... fula är dom ju inte :-)

[2008-11-20 21:15] ikapiika: Hur länge är det tänkt att du ska hatta runt då? jag inser att jag inte har så mycket koll på AT-träningen (mer än att en mammakompis hade ett halvår vårdcentral kvar...)

[2008-11-20 21:33] Skylla: Doriz: Tack :)

Moot: Ja, jag tycker väl varken bu eller bä om de tvenne gossarne, bara ett konstaterande liksom :) Betuttandet var inte beroende av just dessa första fakta, utan de senare - minus strumporna :)

Ika: 21 månader, inklusive semester, minus tre veckor avklarade (två veckor och fyra dagar).

Inga kommentarer: