söndag 22 juli 2012

Snuttan

Om det är hyfsat väder ska jag gå ut i trädgården och rensa vidare och plantera lite, regnar det så passar jag på och städar tänkte jag igår när jag skulle gå och lägga mig. När jag drog upp rullgardinen så sken solen - men av rens- och planteringsplanerna blev det intet.

Liten Nassa är krasslig för första gången i sitt nio månader långa liv. Feber och diarré har hon, kraken. Och hon vill bara vara hos mig och snuttasnuttasnutta, även när hon slumrar till ska hon ha tutte i munnen, annars piper hon och gnäller alldeles ynkligt. Jag tar tillfället i akt och ligger med henne hos mig i sängen och läser. Jag brukar ha svårt att få till det med önskad mängd läsning annars, så jag klagar inte, trots grusade planer.

Och här är en alldeles osjuk liten Nassa. Gissa om det är gosigt att pussa på de där kinderna!


5 kommentarer:

EvaP sa...

Vilken liten söt och perfetkt fröken!

AT-doktor sa...

Oh, hon är ju alldeles fantastiskt söt.

Scylla sa...

Ser hon inte mest rolig ut här, med klotrunda kinder, kisande ögon och invikt underläpp? :) Fast jag tycker förstås att hon är söt också. Fattas bara, när det är min unge :))

aniara sa...

Men lilla gullungen vad söt hon är. Tänk att hon kom och var en tjej i din killfamilj. 9 månader sen. Oj, tiden flyger verkligen!
*kram*

AnnA sa...

Underbart söt är hon! Och med såna kinder behövs pussgaranti från BB, så de inte blir utnötta av allt pussande :)