torsdag 9 oktober 2008

Tre korta om veckan

(SKYLLA PÅ HYPODEA)


I söndags abdikerade jag. Tog bilen upp mot Ändlösberg och plockade tranbär. På vägen hem såg jag en tjädertupp. Men wow liksom! Jag har aldrig sett en tjäder förut, och jag blev så jäkla glad.

I måndags fick jag spiralen. Det kändes inget vidare, och jag grät en skvätt på min exp när jag kom från barnmorskan. Kanske är det som hon sa, att jag inte är riktigt klar med mitt barnafödande. Själva spiralen känns förstås inte alls. Jag trodde att det skulle göra ont att sätta in den och ont ett tag efteråt, men det var i sanning en beskedlig tillställning.

Och om någon undrar varför doktorn inte har tid med patienterna, så kan jag berätta att det beror på att hon måste ut och parkera om bilen stup i kvarten. Personalparkeringarna räcker inte, så jag får stå på besöksparkeringen med p-skiva i tretimmarspass. De tyckte att det fanns för få besöksparkeringar, så de gjorde om det hela. Bra planerat, hörrni!



Kommentarer:
[2008-10-09 21:16] Moot: Plocka tranbär och se tjädrar :-). Det lät härligare än att sätta in en spiral :-(

[2008-10-09 23:33] Doriz: Men du borde ju ha rock star parking mitt vid entrén!

[2008-10-10 00:12] aniara: Skandal med parkeringarna men nu kan du ju skryta med att du kör bil var tredje timme och riktigt gnugga in hos alla som vill höra att du minsann har körkort, bil men ingen bra parkering! Puh, gott att det inte gjorde ont att sätta in spiralen.. och ormen på bilden kan man leka är en spiral, om man är trött och förkyld. *kram*

[2008-10-10 17:18] Mårr: Klen tröst förstås, men i K-d får AT-doktorerna öht inte använda personalparkeringen (som f.ö inte räcker ändå), ett fenomen som P-skivor finns inte för anställda, antingen betalar man besöks-fullpris eller parkerar långt bort i ett bostadsområde.

Tjäder - åh så najs. OCH att köra bil - vet fortfarande inte när jag får göra det igen :(

[2008-10-10 19:51] Skylla: Mårr: Tacka fan för att det är läkarbrist i K-d och hela länet! Nå, själv är jag ju på ett lillesjukhus, granne med skogen.
Jag håller tummarna för snar bilkörning. F ö får min hjärtrytm mig att fasa för både det ena och det andra i den cerebrala branschen :(

Inga kommentarer: