fredag 26 februari 2010

Ledig dag

Idag har jag införskaffat fyra stycken av de tortyrredskap som ni plägar kalla BH. Absurdare plagg får man ju leta efter. Hur kan man ens komma på tanken att sätta ett spännband runt bröstkorgen, som ska röra sig efter andningen? Eftersom jag börjar psykplaceringen på måndag och då ska vara privatklädd i tjänst, känner jag mig tvungen.

Jag fick också tag på lite annat smått och gott. Bland annat två par Riekerskor till halva priset. Lizzy tyckte att skokartongerna var ypperliga viloplatser.

Jag var inne på biblioteket i Borlänge och lämnade böcker. Tror ni att jag också lånade böcker, trots att jag redan lånat en hel hög på vårt lokala bibliotek, eller inte? *Host*

Sedan åkte jag till Falun. Jag gillar inte Falun. Jag kan inte för mitt liv begripa varför Falun anses så fiiiint och Borlänge så bedrövligt. Förutom lite mer bevarad gammal bebyggelse på några små plättar, så står sig Falun slätt i jämförelse i allt. Inte ens Borlängeborna själva gillar Borlänge. De verkar så vana vid att man ska hacka på Borlänge att de hackar på själva. Gör inte det! Gilla Borlänge! Borlänge är värt det.

3 kommentarer:

tori sa...

Söööööt Lizzy.

KD sa...

Tro mig, ser man ut som jag så överväger man inte ens att gå utan !!! :-)

Anonym sa...

Söta kissen!