måndag 28 januari 2008

Prutt

Trollungen har upptäckt hur man pruttar. Med munnen alltså. Det är uppenbarligen vansinnigt roligt för den där lilla tungan sticker ut för jämnan och så pruttas det, jäklar anamma, så att saliven sprutar vida omkring och rinner ner för hakan. Och jag torkar och torkar och torkar och försöker fästa näsdukar, handdukar och allehanda under hakan på honom, med föga framgång, så vi måste i alla fall byta body stup i kvarten för att ungen är dyngsur och iskall. Attiraljerna jag köpte för ett par veckor sedan för att sy "dreggellappar" av (nej, inget anfall av överambition, jag hittar inga färdiga att köpa) de ligger kvar i samma kasse som jag bar hem dem i. Tillsammans med gardinerna som endera seklet ska upp i köket.

Hå hå ja ja!



Kommentarer:
[2008-01-28 19:28] Pearl: :)

[2008-01-28 22:02] Kristin: Haha, det där måste verkligen vara urkul, Lillmonster gjorde det konstant för ett par månader sedan, och drar sig fortfarande till minnes hur man gör. Och kombinerar det med senaste party-tricket, att skaka på huvudet (väldigt Stevie Wonder). Man får intrycket att han är VÄLDIGT negativ till vad man än sysselsätter honom med :D

[2008-01-28 22:44] aniara: En sån där haklapp i plast med uppfångare under? Han kanske sliter av sig den :)

[2008-01-28 23:48] Flikka: EXIT säljer såna, ananrs finns det på www.pippilotta.se

[2008-01-29 10:43] mi: Vi har haft en bebbe som kräks väldigt mkt. Hittade bra (o billiga) haklappar på HM (har funnits under höst o vinter iaf) som är i frotté, men har mjukplastad baksida. Jättebra!Sparar några bodybyten om dagen...

[2008-01-29 22:04] Skylla: Kristin: Lustigt :) Jag har inget minne av att Drakungen gjorde så. Blåste bubblor gjorde han och dregglade som 17, men jag minns inget pruttande. Inte i den här utsträckningen i alla fall.

aniara: Skulle kännas lite stort och hårt med en sådan. Han är ju så liten och mjuk.

Flikka: Ja, på pippilotta fanns det ju bra. Asch då! Nu när jag har köpt attiraljer skulle det ju kännas surt. Jag måste försöka sy nu när jag slängt ut en massa pengar, känns det som.

mi: Ja, jag hade för mig att jag sett på HM tidigare, men när jag väl behövde så fanns det inga i den butik jag har tillgång till. Och inga på nätet.

[2008-02-01 10:01] Vicky: Jag köpte dyra trekantiga lappar från Villervalla. Coola mönster och man knyter bak. De där med kardborremanick, gav skav i nacken på Malva. Nu måste jag ju kolla Pippilotta också.
Kristin (ursäkta Skylla att jag snor ditt utrymme lite här): Malva kör också Stewie Wonder, ser ju helt galet ut. *fniss*

Inga kommentarer: