fredag 13 januari 2017

Fredag kväll


När jag åkte hem var det -12° och snön låg tung på träden. Så ändlöst vackert! Varför såg jag inte det i morse när jag for?

Jag har gjort mina två första veckor på psyk och jag trivs verkligen. Det är oerhört intressant och passar mig ganska väl eftersom jag tycker om att jobba med helheten runt patienten och inte organspecifikt. Och det känns faktiskt som jag har uträttat en del bra redan. Att mina kunskaper bidragit och gjort nytta.

När jag kom till jobbet i morse insåg jag att jag glömt lägga parkeringstillståndet i framrutan, så jag fick gå tillbaka och fixa det. Promenaden från parkeringen tar inte alls de femton minuter jag först gissade på, utan knappt tio. Att få den där extra promenaden på morgonen kändes väldigt lyxigt faktiskt.

På väg hem åkte jag till simhallen. Det blev bara 1 500 meter, lite drygt, men jag är rätt nöjd ändå. Jag gillar att gå raka vägen från bassängen till relaxavdelningen och gå ut och sätta mig i bubbelpoolen. Ångbastun gillar jag också väldigt mycket, liksom meditationsbastun.

Väl hemma var jag fruktansvärt hungrig och mölade i mig lite chili con carne, som fanns kvar sedan tidigare i veckan, en bit brie, två chokladrutor och en apelsin. Och så te förstås. Jag häller i mig rätt ansenliga mängder te om dagarna, nu för tiden.

Nu har jag krupit upp i sängen och ska lägga mig och läsa. Jag är trött. Mycket, mycket trött.


1 kommentar:

Viola_T sa...

Låter skönt trots trötthet. Skön trötthet är vilsam.