söndag 14 november 2010

Sienne l'hiver - igen

För en tid sedan provade jag Sienne l'hiver. Då tyckte jag att den luktade tant.

Nu har jag provat den igen. Först luktade den tant. Efter ett tag luktade den tant. Efter ytterligare en stund, DÅ! Nu känner jag precis de där rostade kastanjerna, höstlöven, det jordiga, träiga. Och jag kan verkligen inte begripa att jag inte kunde känna det förut, för nu är det så tydligt, så uppenbart och självklart.

Nu tycker jag om den. Kanske inte så att jag skulle gå och köpa mig en hel flaska, men det är trevligt att ha ett doftprov att ta lite av ibland, då andan faller på.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å så kul att höra! Jag köpte ju också på mig ett mikrolitet prov av den, och nu är ju rätt tid att börja använda den. Och visst växer dom där svåra dofterna, man hittar nya nyanser varje gång man använder dom, särskilt om man pausar mellan gångerna :) Bara hojta om du vill splitta en flaska, dom är väldigt dyra men en decant skulle jag kunna tänka mig :)) Kram! /S

Scylla sa...

Ja, den ligger kanske inte först på min inköpslista, för närvarande. Jag har ett par, tre hutlöst dyra dofter jag tänker skaffa mig, pö om pö, men sedan kanske. Då hojtar jag. Och om du vill ha ett litet prov till innan dess så hojta du. Jag kommer snart skicka efter en helpava och lite småprover :)