torsdag 25 juni 2009

Krämpor hit och krämpor dit

(SKYLLA PÅ HYPODEA)


Ryggen är betydligt bättre. Det onda i bröstet har klättrat upp till halsen, men jag känner mest av den mornar, kvällar och nätter, så dagarna är rätt ok. Magen har återhämtat sig efter tabletterna.

Nu piggas min tillvaro istället upp av ett 30-tal myggbett runt vardera ankeln. Det fylls på så fort jag går utanför dörren. Varken strålande solsken eller Autan skrämmer bort de små liven - fast antalet reduceras en smula mitt på dagen. Jag har klenat på hydrokortison - det enda jag har att tillgå - i några dagar, men inte fasen hjälper det. Nu har jag legat vaken sedan 4.30 för att det kliar så förbannat.

... gnällde hon och gnall



Kommentarer:

[2009-06-25 07:42] tori: Jag tog faktiskt antihistamin mot mina jävelmyggbett förut, och det blev lite bättre, inte lika hysteriskt kliande längre. Fast då var det iofs verkligen bautamyggbett också, med några centimeter i diameter. Nu är de myyyyycket bättre, men jag lyckades ändå förfära några bekanta härom kvällen. :)

[2009-06-25 16:56] Mårr: Xylocain?

[2009-06-25 19:13] Skylla: Mårr: Hjälper inte, tyvärr.

tori: Har fått en kollega att skriva ut Tavegyl, dessvärre hade inte apoteket fått in receptet när Älsklingen var där för att hämta nu på kvällen. Det får bli ännu en sömnlös natt.

[2009-06-26 01:39] repoo: Tavegyl is the shit, förutom att man somnar pronto (jag åtminstone). Gnugga med uppblött magnecyl kan funka så länge, galet nog.

[2009-06-26 01:47] repoo: Kanske något för dig? Dom som testat på byggahus.se verkar väldigt nöjda! :) http://www.jarnia.se/www/live/publik/tips.aspx?TreeID=13000

[2009-06-28 19:45] Skylla: @repoo: Nu har jag testat magnecyl, eftersom så många har pratat om det. Fråga mig inte varför jag inte kommit till skott på alla dessa år. Någon slags föraning kanske. För jag har då aldrig varit med om maken till klåda i hela mitt liv, som när jag baddade med den där jäkla upplösta aspirinen. Herre min je!

En sådan där aparutt har min kära gudmor funderingar på. Jag undrar hur den skulle påverka svalorna och tornseglarna här.

Tavegylen har verkligen varit en följetong. Idag när Älsklingen skulle hämta ut, på väg hem från festivalen, hade receptet fortfarande inte kommit in. Fasen vet vad N egentligen har gjort. Nå ja, jag lyckades emellertid själv ringa in receptet (he he, jag kände mig som en Riktigt Stor Flicka). Så ikväll smäller det! Hoppas de har bättre effekt på mig än aspirin, jag har aldrig testat.

Inga kommentarer: