måndag 15 juni 2009

Man kunde ju varit i Vostok

SKYLLA PÅ HYPODEA


Äbla skitväder! Jo, allting är naturligtvis relativt.

Mina ungar är helt perversa på att käka upp mina cerat. Ja, Drakungen har vl skärpt till sig med tiden. Är det ett vanligt förekommande fenomen?

Trollet snuttar. Drakungen leker Förhistoriska parken och fångar jättetrollsländor och -skorpioner. Och så "läser" han sin dinosauriebok: Och här äter de på något. Jag undrar vad det är. Här har de dragit ut tarmarna. Det är tjocktarmen. Och smaltarmen.

I morse hade jag precis lyckats smita in på toa när jag hörde Trollet skärrad ropa:
- [Draken]! Mölken! [Draken] Mölken!

När jag kom ut sprang han omkring alldeles olycklig med en handduk i handen och hade lyckats spilla ut Drakungens juice över halva köksgolvet. Uppenbarligen har han kopplat att jag brukar gå och hämta handdukar ur smutstvätten när jag snabbt måste torka upp större spill från golvet. Lilla grisen, vad söt han var!

Jag mår betydligt bättre idag. Med hjälp av diverse huvudvärkspulver ska jag nog ta mig genom dagen. Men någon syrenhäck kommer jag nog inte plantera.





Kommentarer:

[2009-06-15 12:18] kicko: Haha - ja, jag vill minnas att syrrans ungar var rätt svåra på cerat när de var små. Här trodde jag efter ett toabesök att jag äntligen blivit en sån där ljuvlig kvinnovarelse som bajsar väldoftande hallonkottar men det visade sig vara kaksmulan som tryckt ut halva sin tandkrämstub i toaletten. =)

[2009-06-17 19:57] kicko: Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Inga kommentarer: