lördag 21 mars 2015

Surtant


Idag är himlen blå och marken vit. Nå ja, det viktigaste var väl att dölja solförmörkelsen och snöa över vårdagjämningen. Fnys!

Jag firar vårens inträde med att ligga platt fall i sängen med sprängande huvudvärk, rinnande ögon, hosta och halsont. Och tro det eller ej, jag har till och med lyckats orka mig upp i lite feber, 38,1° minsann! Feber får jag vart tionde år på sin höjd. Jag tycker väl kanske att det kunde räcka med fyra sjukveckor bara i år. Och hur jag ska orka ta itu med den förbaskade bokföringen som planerat vet jag så rakt inte. Nå ja, jag är i alla fall glad att det slog till nu och inte till nästa helg då jag ska åka till Stockholm och stå på mässan.


3 kommentarer:

Tine sa...

Åh, krya på dig kära Scylla! Så kanske vi ses på mässan... ;-)

Scylla sa...

Åh, tack Tine! Vad roligt att se dig! Jag har tänkt på dig och undrat hur du har det. Tyvärr blir det nog ingen mässa för mig.

Tine sa...

Vad ledsamt! Jag hade så gärna velat träffa dig. Men det blir fler trädgårdsmässor - vi siktar på nästa år!
Jag blir glad över att höra att du har tänkt på mig (och jag har många gånger sänt en tanke åt ditt håll) och jag kan berätta att jag har det mycket bra. Det vill jag höra dig säga också om en inte alltför avlägsen framtid. Ska vi tumma på det? ;-)