söndag 21 augusti 2011

Bakslag


Nej, det funkade inte att stoppa kycklingarna under Mynta. En har hon tagit till sig, men tre håller sig under värmelampan. Försöker vi sätta dit dem igen, så hackar hon på dem. Och likadant gör Noppa. Det går väl an nu när de är inne, men de behöver någon som vaktar dem när de är ute. Och Gullviva, det elaka stycket, lär väl ge sig på dem. För tillfället får hon sova ute och jag tycker lite synd om henne. Jag vet inte riktigt hur det ska gå för de där små krakarna.

Och Drakungen blev hemskjutsad tidigt i morse från övernattningskalaset han varit på. Han hade kräkts. En stund efter att han kom hem fick han en diarréattack och det var på håret att jag lyckades rädda vår säng, som han krupit ner i. Sjukare än att han har kunnat reta sin lillebror i princip oavbrutet och driva sina föräldrar till vanvett har han emellertid inte varit. Men han somnade på soffan framför tv:n strax före åtta.

Jag känner mig inte helt kurant jag heller. Jag har varit fruktansvärt trött och mått småilla hela dagen. När jag väl orkade ut i trädgården, vilket jag längtat efter och planerat för hela veckan, så höll sig ungarna två meter ifrån mig och bråkade, vansinnesskrek och provocerade oavbrutet.

Skithelg!

Inga kommentarer: