måndag 8 september 2014

Akut konst


Den här hänger nere på akuten. Jag vet inte vem som gjort den. Jag lyckades varken finna signatur eller någon namnbricka. Jag tycker att den påminner lite om Dorina Mocan (som den kapitalt konstokunniga människa jag är), men antagligen är det inte hon.


4 kommentarer:

anki sa...

Vilken vacker tavla. Det enda jag fått i mitt insektshotell är en korsspindel, och ev är det några spindelägg i ett rör. Andra året jag har det och satte det på annan plats men inte någon insekt som har flyttat in. :-) Får byta plats nästa år.

ha en bra dag

Scylla sa...

Åh, tack för svar :)
Och ha en bra dag själv!

anki sa...

har svarat på din kommentar hos mej, "helst tror jag dom ska sitta i närheten av frukt träd och blommor, ska flytta min nästa år och sätta den nere vid jordgubbslandet,, där är det en del som ska pollineras som borde dra dit bin och annat.

Scylla sa...

Tack, jag såg det! I det vildvuxna bakom ladan finns det förvisso en del blommor, hallon och rönn, men kanske det vore bättre att sätta den på andra sidan om förstukvisten där jag har en rabatt med en hel del blommor som drar till sig humlor, bin och blomflugor. Kanske det vore mer lockande? Eller nära rabatten innanför syrenhäcken där jag har rosor, pioner, flox och massor av kryddväxter. Förresten skulle jag vilja bygga ett sådant där stort, fint insektshotell som de har på Fredriksdal (och säkert fler platser). Men jag är ju så förskräckligt ohändig.