onsdag 3 september 2014

Smärtrehab


Nog är det surt att bli sjuk redan andra dagen på nya ST-placeringen. I synnerhet som smärta är något jag är särskilt intresserad av. Smärta och palliativvård. Fast i det här fallet är det ju inte fråga om malign smärta, utan kronisk godartad.

Jag sitter uppkrupen i min fåtölj och snorar och nyser med rinnande ögon, dricker te och läser Linton- som förefaller vara något av en husbibel. Den är otroligt intressant.

Jag har suttit på trappan och handmatat hönsen med makaroner en stund och kört några maskiner tvätt, men mycket mer orkar jag inte. Jag inser att jag knappast kommer att kunna gå och jobba imorgon heller, vilket är olyckligt eftersom min handledare bara jobbar tisdag till torsdag. Jag har alltså ännu inte träffat henne. Hur som helst så verkar det vara ett trevligt ställe som ligger i fantastiskt vackra omgivningar och jag ser fram emot att få komma igång. När det nu blir.

4 kommentarer:

EvaP sa...

Krya på dig och lycka till på nästa ställe!

Mira sa...

Men ganska typiskt! Slut på semestern, skolorna börjar, dagis i full gång och så även alla pigga basilusker... Krya på dig hälasa en halsontare till.

Mira sa...

Hälsar ska det vara, givetvis.

Scylla sa...

Tack Eva!

Ja, särdeles pigga baciller! Krya på dig själv, Mira!