onsdag 2 januari 2013

Äbla väder!

Jag borde tjacka snöskor och listigt dra iväg...


Jag är så less på att inte komma ut i skogen. Snön fortsätter att smälta, det rinner och rinner, och fulare och fulare blir det. Men i skogen, där ligger det minsann kvar. Det enda stället som är vackert vintertid utan snö.Tänker det inte vara snö på vintern, så kan det låta bli att vara vinter överhuvudtaget tycker jag.

4 kommentarer:

kicki sa...

Har du nog med bärdon? En bekant har en kleinsmekker för 800 annars: http://hippsomhapp.files.wordpress.com/2013/01/20130102-202718.jpg

Scylla sa...

kicki: Jag har nästan slutat helt med att bära. Faktiskt. Sedan jag började jobba är vi inte ute så ofta tillsammans, och då är det mest vagn som gäller - och lite pulka. Och jag har inte fått till det riktigt med att bära på ryggen än, vilket jag borde ta itu med. Jag har inte fått det att funka med mei tai:en, men jag borde väl göra ett försök med Mysak. Fast kanske skulle det vara bättre med en vävd sjal i sådana fall.

Jag saknar dig! Det är som du inte riktigt finns någonstans (där jag når dig) längre :(

Mira sa...

Tack för att du lämnade kommentar på min blogg! Nu ska jag försjunka i din ett tag.

kicki sa...

Jag saknar mig med... Rejält höstdepp iår, kombinerat med period av självcensur och allmän ordbrist, typ. Lite sjalbarn och instagram blir det, och väldigt lite interagerande ens där inom, minimalt utanför.
MT var det som funkade bäst på rygg i början för mig. Trikå är för gungigt för ryggknyt. Det finns en hel hög med söta dalkullor som säkert skulle kunna hjälpa dig att få ordning på ryggbärande om du vill och har tid. Men sånt har du väl inte överdrivet av, kan jag tro.