fredag 3 april 2015

Blädder

Mamma brukar köpa Femina. Kanske prenumererar hon, jag vet inte riktigt. Hon brukar skicka med mig sina lästa exemplar när jag är där. För det mesta blir de liggande ett tag innan jag får tid att bläddra, trots att jag tycker att det är trevligt.

Efter en veckas - knappt - arbete är jag totalt utmattad. Klockan var tjugo över tio när jag lyckades pallra mig upp i morse. Efter en rågkuse med brie och en stor balja kaffe, fransk-italienskrostat, med hälften kaffe, satte jag igång med att röja och plocka.

Nu har jag satt mig med min andra balja kaffe och bläddrat i en Femina.

Den här klänningen av Michael Kors hade jag kunnat tänka mig. Fast kanske lite mindre ringad.


Och så föll jag för den här buketten med tulpaner, stjärnflocka och tallris. Åsa Sannerheim har gjort den. På Feminas sida kan man hitta bloggen Flowers and Feasts, och där lånade jag bilden.


Och den här köttfärslimpan ska jag nog ta och prova. Jag har aldrig gjort en köttfärslimpa i hela mitt liv. Nu ska jag ta med mig mina ständigt bråkande illbattingar ut och hämta påskris, sedan ska vi ta och pynta lite. 

2 kommentarer:

Mira sa...

Jag kommer ihåg Femina med rödstrumpor. Jag har några årgångar liggande i källaren. Fast dom (rödstrumporna) har väl åkt av vid det här laget. Glad påsk på er.

Scylla sa...

Den är inte så rödstrumpig nu, nej!

Och glad påsk till dig, kära Mira!