onsdag 18 april 2012

Tut i luren


Idag sken solen och snön har försvunnit nästan helt och hållet. Jag struntade i storhandlingen igår, för att slippa ge mig ut på sommardäck, och har istället fått den överstökad idag. I övrigt har jag sannerligen inte fått mycket ur händerna. Eller... typ... ingenting. Suck!

Draken har varit på sin simskola, och tack och lov verkar det ju fungera den här gången. Lilla Drakungen min! Tänk förrförra sommaren när han var den enda i simskolegruppen som inte fick något märke. Det skär i hjärtat på mig när jag tänker på det.

Efter simskolan var han och Älsklingen iväg för att prova instrument. Det är snart dags för honom att välja. Nu för tiden spelar de inte blockflöjt, utan har någon annan liten sak i metall och piper i. Jag har då aldrig lagt märke till ett uns av musikalitet hos ungen min, vilket inte alls är konstigt, eftersom båda hans föräldrar är särdeles omusikaliska, men han måste ju få prova i alla fall. Det verkar som om han tycker att det är kul att spela på den där lilla flöjten, även om han sällan plockar fram den hemmavid, och han är påtagligt förtjust i läraren. Han verkar ha bestämt sig för trombon efter kvällens prova-på. Det ni! TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT vad det ska låta här hemma.

1 kommentar:

kicki sa...

Är det en tinpipe de har månne? Såna har jag aldrig fått nåt vettigt ljud i, jag håller mig till blockflöjt jag - där stannade min musikskolning. :)
Min syster spelade fiol - det eller trummor står på min mardrömslista över instrument barnen vill börja med ...