torsdag 8 april 2010

Frufridag(ar)

Vet ni, idag åker jag iväg på min första egna ledighet på sju år. Allting är packat och jag ska för första gången i livet köra alldeles självsamt ner till Stockholm. Och jag ska bara vara alldeles ensam och göra alldeles precis vad jag vill. Somna när jag vill. Vakna när jag vill. Läsa när jag vill. Äta när jag vill.

Jag åker direkt till mässan (Nordiska trädgårdar) och ska gå där helt ensam, för första gången på många, många år. Nu är det några år sedan jag var där, men de senaste gångerna tillbringade jag mest med att valla andra runt till det de ville titta på och att stå och vänta på att de skulle bli klara. Efter mässan åker jag hem till Pappa och Mommi. De är förvarnade om att jag inte tänker vara social, utan kommer för att få vara ifred.

Det ska bli underbart! Jag är ju egentligen en obotlig ensamvarg. En ensamvarg som inte fått vara ensam på sju år. Jag behöver det här. Ända in i djupet av min svarta själ behöver jag detta.

Håll tummarna för att jag inte kör vilse och inte ställer till det för mig i Stockholmstrafiken.

6 kommentarer:

Heidi sa...

Nyt livet, og kjør forsiktig. Me gleder oss til referatet.

EvaP sa...

Det är skönt att läsa att jag inte är ensam om att vara ensamvarg - jag ar alltid skämts lite över det.

Jag önskar dig en lycklig resa och ensamtillfälle.

Bonita sa...

Ha en underbar resa!!

Anonym sa...

Ha det så jätteskönt! Fast lite ledsamt att jag inte visste det tidigare - jag har också varit på mässan hela dagen! Jag hade naturligtvis inte velat störa dig i din sköna ensamhet, men det hade varit kul att bara säga hej. Nu är jag rätt trött och tänker bara pusta resten av kvällen. /Tine

Marie sa...

Hoppas du njuuuter precis som du har tänkt!

Scylla sa...

Tack tack! :)

Tine: Nästa år kanske?! :)