torsdag 1 april 2010

Only the shadows of their eyes

Jag måste ta mig i kragen och försöka trivas. Alla tycker att det är bäst där jag är nu, och sämst på Beroende. Jag tycker precis tvärt om. De pratar om 'småpåvar', 'hopplös personal' och 'inte-eviDENSbaserat' på Beroende. Jag gillar personalen, de är duktiga och otroligt engagerade, vi samarbetar bra, de stöttar mig som ny och jag kan mitt som doktor.

I eftertankens kranka blekhet tar jag och självcensurerar det jag skrev igår. De två kommentarerna gäller den text som ursprungligen fanns här.

3 kommentarer:

morsan sa...

Som gammal "kroniker" och med flera år inom läkemedelsforskning kan jag bara ge dig rätt till 100%

EvaP sa...

Min mamma fick Polio när hon var ett år, nu är hon 80 och med ett oräkneligt antal sjukhusbesök. En av dessa gånger kom hon hem och grät för det var första gången en läkare hade lyssnat på henne - snacka om komplementärmedicin. Lyssna. Enkelt.

Jag önskar dig verkligen lycka till i karriären.

Anonym sa...

Och jag läste den ocensurerade texten och hade tänkt komma med idel heja- och bravorop, men blev avbruten och fick inte dit nånting alls.

Så, här: Heja! Bravo! Bra tänkt! Det behövs fler som resonerar som du i vårt fyrkantiga läkerisystem. Naturvetenskap av humanister. <3