onsdag 19 maj 2010

Ängelns lek


Ja jisses! Vad ska jag säga om denna? Den var otroligt spännande och tillräckligt "sagoaktig" för att tilltala mig, men blev det inte lite väl våldsamt mot slutet? Och lite väl... eh... jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Lite VÄL får räcka, tror jag. Jag ångrar verkligen inte att jag läste den, men jag tyckte nog bättre om Vindens skugga. Smaken är som baken :)

Den har tagit tid att lyssna igenom, kan jag lova - i synnerhet som jag nu har kortare resväg. Sjutton CD-skivor! Jag blev förvånad när jag kollade och såg att den inte är på fler än 586 sidor i pappersform.

Och när jag satt och googlade för att hitta bild på boken så träffade jag på den här sidan. Men, lät det inte otroligt spännande?!

2 kommentarer:

Lilla Mysan sa...

Ja, men eller hur?! "Lite VÄL". Precis så. Kunde inte sagt det bättre själv. Och jag gillade också Vindens skugga bättre.

Bonita sa...

Jag dras mot de båda böckerna bla pga omslagen. Det är något alldeles särskilt med dem. Jag köpte Vindens skugga men hade väldigt svårt att komma in i den. Eftersom jag ändå kände denna dragning. Jag lånade den som Cd-bok på biblioteket och lyssnade, fann den lite..hade lite svårt för de långa utsvävande replikerna "alla" hade, men fortsatte lyssna ändå.. måste vara något magiskt med boken. Inget har fått mig att fortsätta med en bok när jag hänger upp mig på såna saker. Jag fick belöningen när den var slut. Underbart och oväntat. Kommer så småningom att ge mig på den här nyare också.