måndag 19 mars 2012

Nålbindning och annat

Ja men är det inte lite typiskt, att när jag nu har anmält mig till nålbindningskurs i Stockholm, så har jag hittat tre(!) kurser här i Dalarna, på anständigt avstånd: Leksand, Falun och Smedjebacken. Suck!

Å andra sidan kanske det är bra med den här kursen i Stockholm, som bara är en kväll. Det skulle ju vara lite knöligt att åka iväg på kvällarna i flera veckor, eftersom det skulle krocka med Nassans sovtid. Nej, jag ska nog inte klaga. Det blir nog bra så här. Och det kan ju vara trevligt att åka ner till Stockholm en sväng och träffa Pappa och Mommi. Dessutom verkar det som om många har ganska svårt att lära sig tekniken. Kanske kommer jag att behöva gå på fler kurser, och då är det ju bra att det finns här.

Här finns en liten kavalkad med nålbundna vantar.

Jag skrev tidigare en lista på kurser jag skulle vilja gå. I efterhand har jag kommit på att jag missade att lägga till quiltning. Och i efterhand har jag kommit på ytterligare något jag skulle vilja lära mig, påsöm. Påsöm är ju så otroligt vackert och när jag nu bor så nära Dala-Floda, så vore det lite extra kul. Det går kurser just i Dala-Floda, har jag sett. En sådan här skulle jag vilja ha till Nassan :)

Inga kommentarer: